Wees er snel bij! Deze actie is tijdelijk.

Regio Haarlem: ledenwerfactie 2020

Maak nu kans op een waardebon van € 25.

20200622_advertentie bladen
Ledenwerfactie Afdeling Regio-Haarlem Beeld-auteur: FB Afd Regio Haarlem

Het denken over de mobiliteit in ons land is de laatste tijd aan het veranderen door onder andere de milieuproblematiek (stikstofuitstoot) en de Corona (COVID-19) pandemie. Het gebruik van de fiets neemt toe en dat vereist maatregelen voor de fietsinfrastructuur. De Fietsersbond is dé belangenbehartiger van de fietsers. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van de Regionale Doorfietsroute (RDR.)

De bladen Haarlems Nieuws & Weekblad, Nieuwsblad IJmuiden, Zandvoortse Courant en De Jutter/Hofgeest zullen over deze problematiek publiceren. De coördinatiegroep van de Fietsersbond Regio Haarlem heeft daaraan meegeholpen. Het is nodig dat zoveel mogelijk mensen meepraten en hun mening geven. Een grotere en belangrijke Fietsersbond als partner voor overheden, fietsproducenten en wegenbouwers is van belang.

Daarom vragen wij u lid te worden van de Fietsersbond teneinde onze invloed te vergroten.

Deze ledenwerfactie geeft u de mogelijkheid om extra korting te krijgen bij 5 lokale fietsenwinkels. De eerste 25 aanmelders via de landelijke website krijgen een waardebon van 25 euro te besteden bij een van de onderstaande fietsenwinkels.

De actie is tijdelijk, dus wees er snel bij!

Op de jaarvergadering van de Fietsersbond Regio Haarlem in januari 2020 is de wens naar voren gebracht meer aan ledenwerving te doen.  Vandaar deze ledenwerfactie, in samenwerking met het landelijk bureau van de Fietsersbond.

De volgende fietsenwinkels nemen deel aan onze actie:

Fietsenwinkel
Hier vindt u meer informatie over fietsenwinkel ‘t Mannetje

 

fietsenwinkel
Hier vindt u meer informatie over fietsenwinkel JANSENCRONJE

 

fietsenwinkel
Hier vindt u meer informatie over fietsenwinkel Keur

 

 

fietsenwinkel
Hier vindt u meer informatie over fietsenwinkel de Fanaat/Rent-a-Bike Haarlem
fietsenwinkel
Hier vindt u informatie over fietsenwinkel Versteege

Categorieën