Oudeweg

Oudeweg wordt veiliger

PvdA, VVD en CDA hebben een motie ingediend om de Oudeweg veiliger te maken. Er zijn te veel verkeersongelukken gebeurd op deze weg. Sinds het openstellen van de fly-over is de Oudeweg veel drukker geworden met alle gevolgen van dien. Er wordt soms veel te hard gereden en er zijn al 5 slachtoffers gevallen. De gemeente gaat nu maatregelen ondernemen om de veiligheid van de Oudeweg te verbeteren. Verkeersregelaars zijn ingezet en de snelheid van automobilisten wordt regelmatig gemeten. Nu nog wachten op de definitieve maatregelen.

Lees meer in het onderstaande artikel uit het Haarlems Dagblad van 29-03-2012

LAATSTE ONTWIKKELINGEN: Inmiddels zijn verkeerslichten geplaatst. De ‘caviaruggetjes’, zoals we ze voor het gemak genoemd hebben, zijn een groot obstakel voor de overstekende fietsers. Bij mooi weer lukt het al nauwelijks om er fietsend langs te komen, bij minder goed weer en vooral bij sneeuwval zijn ze inderdaad levensgevaarlijk.

Motie Oudeweg veiliger maken

Geef een reactie