Houtmanpad na zomer 2012 op de schop

Na de zomer van 2012 gaan de werkzaamheden voor het te maken fietspad bij het Houtmanpad van start. Er is veel te doen geweest om dit fietspad. We zijn blij dat het er uiteindelijk, ondanks protesten van een aantal buurtbewoners toch van komt.

Overigens: de Stichting Behoud Houtmanpad wil nu wel zuidelijk om de Beatrixschool heen! Dat was het voorstel dat de Fietsersbond deed najaar 2011. Als de Stichting ons plan toen omarmd had, was er de mogelijkheid geweest om dit voor mekaar te krijgen. Maar de Stichting probeerde het hele fietspad tegen te houden. Jammer. Het is nu te laat. Pieter Vonck wil nu om de tafel met oa de Fietsersbond. Maar het politieke besluit is al genomen. 

Lees meer in het artikel in het Haarlems Dagblad van 10 juni 2012

2012-06-11_hd_-_houtmanpad_na_zomer_op_de_schop.pdf

Categorieën

Geef een antwoord