Fiets- en voetpad Schipholweg in aanleg

Foto Gemeente Haarlem

Gelukkig wordt de bereikbaarheid naar het Haarlem College aan de Schipholweg wordt door de aanleg van een fiets- en voetpad verhoogd. Veiligheid voor schoolgaande kinderen en voor de toekomstige bewoners van de nieuwbouwwijk De Entree wordt erdoor aanmerkelijk verbeterd.

De laatste regel in het artikel van 14 juni 2012 uit het Haarlems Dagblad klopt echter niet. In tegenstelling tot wat er in dit artikel wordt geschreven, blijft de fietsoversteek ter hoogte van het Haarlem College wel intact.

Er is besloten eerst fietspaden aan te leggen parallel aan de Schipholweg vanaf het Haarlem College naar de Europaweg (nu in aanleg) en naar de Amerikaweg (nog geen nadere info over). Dat betekent dat het aantal fietsers dat tegelijkertijd oversteekt bij de huidige oversteek kleiner zal zijn.

Categorieën

Geef een reactie