Duinpolderweg: aansluiting De Zilk

De bewoners van De Zilk willen dat bij Vogelenzang een aansluiting komt op de Duinpolderweg, al zijn de inwoners wel bang voor meer verkeer door hun dorp door deze nieuwe weg. Het duurt nog wel even voor deze nieuwe weg (of een variant ervan) klaar is. Volgens de planning zal deze in 2022 gereed zijn.

Ook nu weer blijkt dat er voor- en tegenstanders zijn die zich goed kunnen roeren tegen de komst van deze nieuwe weg. De Fietsersbond wil zich nog niet uitspreken over de wenselijkheid van deze weg. We staan wel op het standpunt dat verbetering van de infrastructuur voor de fietser natuurlijk altijd een heel goede zaak is.

2012-05-24_hd_-_duinpolderweg_info_avond_de_zilk__aansluiting_vogelenzang.pdf deze “link” is buiten gebruik.

Categorieën

Geef een reactie