De Rode Loper Brug symbolisch geopend

Zaterdag 26 januari 2013 is de Rode Loper Brug (Dolhuysbrug petitie) als het ware ‘aangelegd’! Er is een rode loper over het water gespannen om te laten zien waar de fietsbrug Rode Loper Brug kan komen. Het ijs op het Spaarne hielp ons daarbij. We konden ‘lopen over het water’ en de brug zo makkelijk spannen. De symbolische Rode Loper werd aangelegd door de Fietsersbond afdeling Haarlem en Regio, samen met Museum Het Dolhuys, reizigersvereniging Rover en de Wijkraad Binnenstad officieel geopend. De directeur van Museum het Dolhuys, Carine Neefjes heeft de opening verricht door een rood lint te te knippen. Na afloop van de opening werdener flyers uitgedeeld om extra aandacht te vragen voor de zo gewenste Rode Loper Brug. De Haarlemmers hebben enthousiast gereageerd op de petitie. Het merendeel onder hen is blij met zo’n verbinding.

Zie ook het artikel dat hierover is verschenen in Dichtbij: dichtbij! Hieronder vindt u dit artikel ook in pdf.

2013-01-28 Dichtbij – Fietsbrug rode Loper

Foto’s Rode Loper Brug Dolhuysbrug

Categorieën

Geef een antwoord