Laantje van Alverna Protestactie 14-09-2013

Actie 14 september 2013

foto:Fietsersbond afdeling Haarlem en Regio

Actiewandeling

zaterdag 14 september om 11 uur

Start: Laantje van Alverna

REDT DE OVERWEGEN

ProRail wil de overweg Laantje van Alverna sluiten. Ook de overweg Laantje van Leyduin ligt op het hakblok. ProRail weigert om deze overwegen te beveiligen en open te houden voor wandelaars en fietsers, onder het motto: ‘De beste overweg is geen overweg’.

 

B&W van Heemstede vindt dat ProRail mag doen wat ze wil met zijn overwegen en komt niet op voor de wandelaar en fietser hier. Wandelnet & Fietsersbond vinden de overwegen onmisbaar als recreatieve verbinding voor wandelaars en fietsers naar het strand en de duinen.

 

Start: Overweg Laantje van Alverna 11 uur

Rondwandeling via Laantje van Leyduin en via Boekenroodeweg weer terug.

Meer persbericht zie bijlage

Redt de overwegen!

Persbericht actie 11 uur 14 september 2013 Lv Averna

Categorieën

Geef een antwoord