Nieuwsbrief oktober 2013

Fietsverlichtingsactie 2013

  

Kunstvoorstelling met de spotlights op de fiets 

Op vrijdagavond 25 oktober tussen 21:00 en 21:45 zal, parallel aan de landelijke en regionale fietsverlichtingsacties van de Fietsersbond, op de Grote Markt in Haarlem een unieke voorstelling plaatsvinden. Dit Haarlemse project, met als titel LICHT OP DIE FIETS, zal met kunstvormen als muziek, dans, beeldend en film op een originele manier de aandacht vestigen op de fiets en fietsverlichting.

 

De kunstvoorstelling, die wordt uitgevoerd door zowel amateurs als professionals, is een initiatief van Haarlemmers Martine van Santen (choreograaf, Dance in Art) en Noortje van Veller (muzikant en pedagoog). Zij willen met de voorstelling onder meer laten zien hoeveel talent Haarlem huisvest.

De voorstelling is vrij toegankelijk en wie op de betreffende avond tussen 20:00 en 21:00 een drankje bestelt bij (grand) cafés XO, Studio, Brinkmann of Centopercento, krijgt na afloop van de voorstelling nog iets leuks! (zolang de voorraad strekt).

2013-10-14 FLV Nieuwsbrief

Categorieën

Geef een antwoord