Fietsverlichtingsactie Grote Markt Haarlem een succes

 

De fietsverlichtingsactie van onze afdeling in Haarlem is dit jaar anders verlopen dan in vorige jaren: geen lampjes meer gemonteerd door een aantal actieve fietsersbondleden, maar een flitsende kunst- en dansshow op en rond de groote Markt op vrijdagavond 25-10-2013. De show is mede mogelijk gemaakt door een aantal bedrijven en de gemeente Haarlem.

De actie is dit jaar in het bijzonder gericht op de jonge fietser. Het is de dansgroep goed gelukt dat aan het publiek duidelijk te maken. Rond de 200 mensen woonden de leuke dansvoorstelling bij. Het orkest dat gebruik maakte van allerlei fietsatributen was heel origineel. Na afloop konden de toeschouwers een verlichtingssetje ophalen, beschikbaar gesteld door Fietsenwinkel ‘ t Mannetje.

Wij danken de organisatoren voor de flitsende show. In de bijlage kunje een verslag lezen van het optreden door het Haarlems daagblad. De reactie die erin werd gegeven door een lid van de Fietsersbond is gegeven op persoonlijke tiitel en vertegenwoordigt niet de mening van onze afdeling. 

De landelijke afdeling heeft in het kader van de jaarlijkse fietsverlichtingsactie een crashmob laten maken. Deze crashmob is te zien op Youtube.

    

Categorieën

Geef een reactie