Botte afwijzing motie verbetering verkeersveiligheid IJdijk Spaarndam

2013-11-09_IJdijk_Spaarndam

 

Botte afwijzing motie verbetering verkeersveiligheid IJdijk Spaarndam

Tot grote verbazing van de Dorpsraad, Fietsersbond, Spaarneschool en bewoners wil Haarlem niets doen aan de verkeerssituatie op de IJdijk in Spaarndam. In een brief van wethouder Lukas Mulder van 4 november aan de gemeenteraad wordt de onveiligheid van het verkeer afgewimpeld alsof dit een subjectieve beleving zou zijn van de bewoners. De situatie wordt zelfs gebagatelliseerd: ‘weinig ongevallen’, ‘geparkeerde auto’s remmen de snelheid’. Dat is onzin. Het rommelige parkeren op de dijk remt wel de snelheid, maar dat is wat anders dan dé oplossing!

Lees meer in de download.

⋅ 541 KB

2013-11-11_botte_afwijzing_motie_verkeersveiligheid_ijdijk_spaarndam_

Download

Categorieën

Geef een reactie