IJdijk, Spaarndam: reactie Commissievergadering

3-12-2013
Alle fracties in de commissievergadering van donderdag 28 november hebben wethouder Mulder gevraagd iets aan de dijk te gaan doen, en in gesprek te gaan met de Dorpsraad, de Fietsersbond en de Spaarneschool. Wethouder Lukas Mulder had heeeeeel veel woorden nodig, via allerlei mitsen en maren en andere kronkelredeneringen (opdat hij toch maar geen toezeggingen zou doen), om toe te geven aan de wens van de commissie: te gaan praten met de partijen in Spaarndam.

Lees verder het artikel van 2-12-2013 uit het Haarlems Dagblad waarin gewezen wordt op interviews met mensen die soms zelfs met rollator en al soms van de dijk vallen. Op die dijk staan overal auto’s geparkeerd terwijl fietsers en auto’s zich daartussen een weg proberen te banen.

IJdijk Spaarndam HD 2013-12

Categorieën

Geef een reactie