Kamerlid bezoekt Laantje van Alverna 21-02-2014

A.s. vrijdag 21 februari 2014 brengt Kamerlid Paulus Jansen (SP), de initiatiefnemer van de initiatiefnota “Een stap voorruit” een bezoek aan de overweg Alverna. Ook de ander twee initiatiefnemers Duco Hoogland (PvdA) en Sander de Rouwe (CDA) zijn hiervoor uitgenodigd, maar daarvan is nog geen bevestiging van binnen.

Paulus Jansen, Duco Hoogland en Sander de Rouwe presenteren 4 maart tijdens een vakcongres hun initiatiefnota ‘Een stap vooruit’ waarin 40 voorstellen staan om onder andere de kwaliteit van fiets- en wandelroutes te verbeteren.

Dit doen ze ook op 1 maart op de Fiets en Wandelbeurs, om 13 uur. Vooruitlopend aan die discussie op de Fiets & Wandelbeurs is de pers op 21 februari uitgenodigd om een paar knelpunten te aanschouwen, oa de overweg Laantje van Alverna. Er wordt verzameld om 13:00 uur bij station Heemstede-Aerdenhout, daarna lopen we naar het laantje. (Bert Sitters organiseert dit vanuit de F&W beurs namens Wandelnet).

Uw grote opkomst bij het bezoek van Kamerlid Carla Dik-Faber in januari maakte grote indruk. Dus komt allen te voet of op de fiets.

Ook in ons blad de Haarlemmer Wielen no 3 van 2013 vindt u uitgebreide informatie over Alverna.

Bijlage:
Fietsersbond: Haarlemmer Wielen 2013 nr 3

vr groet, 

Jaap Moerman, [email protected]
Eelco Langerijs, [email protected] 
Vladimir Mars, Wandelnet, [email protected]

Categorieën

Geef een antwoord