Landelijke politici bezoeken spoorwegovergang Heemstede ivm dreigende sluiting overgangen Leyduin en Laan van Alverna – aandacht


Werkbezoek Tweede Kamerlid Paulus Jansen (SP) aan Laaantje van Alverna –
Werkbezoek Paulus Jansen (links achter brug naar Geleerdenwijk)

Opnieuw aandacht vanuit de landelijke politiek voor de dreigende sluiting van de overwegen in Heemstede. SP-Kamerlid Paulus Jansen bracht vrijdag 21-2-2014 een bezoek aan het laantje. Jansen is de initiatiefnemer van initiatiefnota ‘Een stap vooruit; Voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk’.

Op zaterdag 1 maart komt hij samen met medeauteurs Kamerleden Duco Hoogland (PvdA) en Sander de Rouwe (CDA) naar de Fiets en Wandelbeurs in Amsterdam om de nota te presenteren. De behandeling van de nota in de Kamer is het moment om het beleid van ProRail aan de orde te stellen, zo zegde Paulus Jansen toe. Paulus Jansen heeft een verslagje gemaakt van zijn bezoek op zijn blog, zie http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2014/02/24/wandelaars-knokken-voor-behoud-overwegen/

Lees verder het persbericht in de bijlage.


Werkbezoek Tweede Kamerlid Paulus Jansen (SP) aan Laantje van Alverna – 
Paulus Jansen en Vladimir Mars (Wandelnet


Werkbezoek Tweede Kamerlid Paulus Jansen (SP) aan Laantje van Alverna (Paulus J links)

fotos:Fietsersbond afdeling Haarlem en Regio

2014-02-21 Opnieuw kamerlid op bezoek bij overeg Alverna

Categorieën

Geef een antwoord