Vlagvertoon in Zandvoort

Vlagvertoon Zandvoort

Op 3 november werd de vernieuwde Van Alphenstraat in Zandvoort officieel in gebruik genomen. Vrijliggende fietspaden met rood asfalt maken de Van Alphenstraat er veilig en comfortabel voor de fietsers, zoals eerder ook fietspaden langs de Van Lennepweg en de Linnaeusstraat zijn gerealiseerd. De Provincie Noord-Holland verleende een subsidie van 50% op de projectkosten.

Daarom was gedeputeerde Elizabeth Post aanwezig om samen met de Zandvoortse verkeerswethouder Gerard Kuipers, de officiële handelingen te verrichten. In haar toespraak benadrukte ze de criteria waarop de provinciale subsidies beoordeeld worden: veiligheid, doorstroming en leefbaarheid. Met meerdere fietsvriendelijke projecten onderscheidt de gemeente Zandvoort zich positief binnen de regio Zuid-Kennemerland. Als supporter van het ambitieuze Zandvoortse fietsbeleid mochten we onze Fietsersbond vlag laten wapperen tussen die van de provincie en de gemeente.

Categorieën

Geef een antwoord