Aanmelding Ries van der Velden Classic 12 april 2015

De Ries van der Velden Classic

Op 12 april 2015 wordt de Ries van der Velden Classic weer georganiseerd. Ries van der Velden is een enthousiaste jonge fietser, die in 2011 de diagnose ALS kreeg. Om niet bij de pakken neer te gaan zitten, werd deze succesvolle fietstour georganiseerd en zijn inmiddels twee zeer succesvolle evenementen achter de rug. Daarom stappen veel fietsliefhebbers en andere enthousiastelingen op 12 april weer op hun fiets. Om te fietsen tégen ALS en om iets vóór een ander te doen.

De Classic
Elke fietsliefhebber én iedereen die zin heeft in een gezellige dag, is van harte welkom op Hockeyclub HBS in Bloemendaal op 12 april. De Bloemendaalse Hockeyclub stelt zoals elk jaar zijn clubhuis ter beschikking voor dit goede doel. Van daaruit worden twee mooie routes gefietst door het Bloemendaalse landschap: de route over het Kopje of de Bosroute. Er wordt van alles georganiseerd op de dag zelf en er is ook een kinderprogramma. De Classic duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren. Het geld komt ten goede aan de Stichting LeoForte, de organisatie achter de Ries van der Velden Classic.
Inschrijven kan via www.riesvanderveldenclassic.nl.

Stichting LeoForte
Stichting LeoForte is opgericht door Ries van der Velde en zijn vrouw Saskia. De stichting organiseert o.a. deze Classic en zet zich met hart en ziel in om ALS te bestrijden. Met sponsoractiviteiten zoals de Classic, ondersteunen zij het ALS Kenniscentrum van de Stichting ALS Nederland. Het Kenniscentrum is een centrale kennisbank voor iedereen die met de ziekte te maken heeft. Patiënten, maar ook familie, artsen, onderzoekers en sponsors. Zij hopen hiermee de relatief weinige kennis die er over ALS is te delen met zoveel mogelijk betrokkenen.
Meer weten of Stichting LeoForte en de Ries van der Velden Classic? Bezoek dan hun websites:

 www.RiesvanderVeldenClassic.nl en www.stichtingleoforte.nl.

Doe mee, help mee!

Wil jij ook iets doen voor een ander en tegen A.L.S.? Zorg dan dat je er bij bent als deelnemer. Of nog beter, bied alvast je hulp aan de organisatie aan. Er is zowel behoefte aan organisatoren, als aan vrijwilligers voor de dag zelf. Bijvoorbeeld voor het bemannen van de inschrijfbalie, ondersteunen bij het kinderprogramma, zorgen voor de veiligheid bij een aantal kruispunten, etc. 

Contact

Wil je aanmelden als organisator, vrijwilliger, sponsor of gewoon alvast als deelnemer: stuur dan een mail naar [email protected].

Norbert van Haaften – voorzitter organisatie Ries van der Velden Classic 2015

Categorieën

Geef een reactie