Afsluiting fietspad Cruquiusweg Heemstede

De werkgroep Heemstede van de Fietsersbond maakt bezwaar tegen de voorlopige afsluiting van het fietspad Cruquiusweg. In een brief aan de Provincie wordt onder meer gevraagd naar de overwegingen om deze weg zo lang af te sluiten. Dit is n.l. voor fietsers heel nadelig. Tevens vragen wij voortaan betrokken te worden bij dit soort maatregelen vanwege de impact die die kunnen hebben voor fietsers. Ook de Heemsteedse Courant heeft hier aandacht aan geschonken.

Op 16 juli j.l. hebben wij een inspraakreactie gestuurd naar aanleiding van het voorlopig ontwerp. 

Lees meer in het artikel uit het HD van 10 juli 2012 en uit de Heemsteder van 20 juni 2012.

2012-07-16 Inspraakreactie vo Parallelweg Cruquiusweg

2012-07-10 FB Heemstede ontstemt over afsluiting fietspad Cruquisweg

20-06-2012 Heemsteder – Fietspad Cruquius maanden dicht

Categorieën

Geef een reactie