En weer zijn de fietsenrekken Grote Houtstraat weg…

   

De fietsenrekken waren na lang touwtrekken – nota bene per ongeluk – weer teruggeplaatst in de Grote Houtstraat. Nu zijn de rekken al weer een tijdje zoek. Uit het bericht van de gemeente van 31 maart aan de Fietsersbond begrepen wij dat de afspraak was dat kort na Koningsdag de fietsenrekken weer teruggeplaatst zouden worden. 

De gemeente schreef ons: “De maandagmarkt van 20 april wordt gehouden op het Proveniersplein tot aan de Grote Houtbrug. Dit in verband met de kermis op de Grote Markt. Voor wat betreft de fietsenrekken op de Grote Houtstraat, deze worden kortstondig verwijderd en spoedig na de verplaatste markt weer teruggeplaatst.”

Inmiddels zijn we twee weken verder. De wind heeft vrij spel op de fietsen. Zie de bijgevoegde foto’s van zaterdag 9 mei.

  

Categorieën

Geef een antwoord