ProRail krijgt 3 maanden de tijd voor onderzoek

Laantje van Alverna

foto:Fietsersbond afdeling Haarlem en Regio

ProRail krijgt 3 maanden de tijd voor onderzoek naar mogelijke opties voor een veilige spoorwegovergang in Laantje van Alverna. Dat is uit het overleg van donderdag  gekomen.

 

ProRail stelde direct dat ze de oude opstelling met de klaphekken absoluut niet wilde terugplaatsen, no way. En de nieuwe wethouder Hooij scheen zich daar bij voorbaat al bij neergelegd te hebben. Het veiligheidsvraagstuk dreigt iedere keer de openbaarheidszaak (en daarmee ook de zo duidelijke uitspraak van de RvS) te overschaduwen. Wij hebben gezien dat laatste ter plekke besloten ProRail een kans te geven met eigen voorstellen te komen. Realpolitik. In de hoop dat PR het serieus zal aanpakken. Lees verder ons persbericht, en bericht vandaag in Haarlems Dagblad.

 

persbericht_wandelnet_fietsersbond_prorail_3_mnd_respijt.pdf

Categorieën

Geef een antwoord