Handhaven Stationsplein

Onderstaand bericht ontvingen wij op ons e-mailadres. Wij begrijpen wel waarom deze dame zo boos is. De fiets is vastgebonden aan een boom omdat de eigenares anders bang is dat haar mooie, dure fiets wordt gestolen. Daar hebben wij alleszins begrip voor. Losstaande fietsen zijn een gemakkelijk doelwit voor dieven. Bovendien: de fiets staat niet hinderlijk in de weg. Wij vragen ons af waarom  het fietsparkeerbeleid zo rigide wordt doorgevoerd.

Ingekomen mail:
Die handhavers verwijderen zelfs fietsen die net buiten zo’n geel vakje staan of aan een boom bij het station aan de Jansweg. De ketting van de fiets aan de boom wordt door handhavers kapotgeslepen.De fiets wordt meegenomen. Ik word hier toch wel even woest van en ervaar dit als een doorgeschoten vorm van handhaving. Het bord dat de regels aangeeft, zit bovendien hoog aan een lantaarnpaal op het drukke kruispunt hoek Jansweg – Parklaan. Dit bord kun je alleen lezen als je midden op het kruispunt staat.

Categorieën

Geef een reactie