HW 2016 Nr 4 – Aanvulling

De Haarlemmer Wielen nr 4 van 2016 is van de persen gerold. Soms haalt de tijd ons in. Een artikel dat hierin is geschreven, is nu al achterhaald.

Zo vindt u op pagina 3 een artikel over de stallingenproblematiek in het stationsgebied. Donderdagavond 15-12 is het eerder genomen besluit van de gemeenteraad afgezwakt. De gemeente gaat nu voor een stallingvrije periode van 10 dagen met een ‘hersteltermijn’ van 4 dagen. Daardoor komt het er op neer dat fietsen uiterlijk 14 dagen onbetaald gestald kunnen worden. Na 10 dagen wordt er een waarschuwing aan de fiets gehecht. Een en ander zal door de gemeente duidelijk gecommuniceerd worden bij de diverse stallingen. Wilt u uw fiets langer parkeren bij het station, dan biedt de gemeente een betaalde stallingsmogelijkheid aan naast het CWI-terrein op het stationsplein.

Ook een foto in het kader van de rubriek ‘Gezien in Haarlem’ op pagina 7 blijkt in de tussentijd achterhaald. Het grote gat in het wegdek op de Zuid Schalkwijkerweg is in de tussentijd van een nieuw stuk wegdek voorzien. Wij worden op onze wenken bediend. 🙂

Zie de bijlage voor de nieuwste Haarlemmer Wielen.

pdf ⋅ 761 KB

Haarlemmer Wielen 40-4

Haarlemmer Wielen, jaargang 40, nummer 4

Download

Categorieën

Geef een antwoord