Werkgroep Hillegom

Dringend verzoek aan B&W betreffende het asfalteren van de fietspaden N 208 fase 4

 
Werkgroep Hillegom

Nòg 10 jaar tegels?!

Dringend verzoek aan B&W betreffende het asfalteren van de fietspaden N 208 fase 4.
Een mailwisseling (bijlage1) tussen de projectleider van de N208, Jan van Liere, en de Fietsersbond is voor de laatste aanleiding stevig te protesteren. De wethouder had ons het volgende bericht: “… het laatste gedeelde Pastoorslaan–Bennebroek gaan we nu inderdaad groot onderhoud plegen.” Nu blijkt dat de N208 wordt voor auto’s wordt geasfalteerd, maar dat de fietspaden opnieuw tegels krijgen in afwachting van de reconstructie van de N208 over 10 jaar.

>Conform het beleid in het HVVP, vastgelegd in 2009 en sindsdien niet gewijzigd, zal voor deze vorm van groot onderhoud betekenen dat de fietspaden geasfalteerd zullen worden.

Wij vinden dat dit dus nu dient te gebeuren en hebben de politiek gevraagd zich daarmee akkoord te verklaren. Nog 10 jaar wachten op asfaltering vinden wij niet acceptabel. De gemeente wil wachten tot er zekerheid is met betrekking tot de plannen van de Duinpolderweg.

In de bijlage vindt u de volledige brandbrief.

vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document ⋅ 51 KB

2017-03 Fase 4 brf n B&W

Brandbrief Fietsersbond Hillegom aan B&W Hillegom

Download

Categorieën