Geruzie om vervolg proef gratis stalling

Geruzie om €16.000 voor stalling Heemstede-Aerdenhout

Gelezen in het Heemsteeds Nieuwsblad van woensdag 14 juni

De gemeente Bloemendaal weigert verder mee te doen aan proef om de fietsenstalling van station Heemstede-Aerdenhout gratis te houden. Dat zou de gemeente Bloemendaal €16.000 schelen die ze voor hun ‘eigen’ fietsenstallingen in de gemeente Bloemendaal kunnen gebruiken.
Wie stallen er nu hun fiets bij de stalling Heemstede-Aerdenhout? Naast Heemstedenaren stallen ook veel mensen hun fiets die in Aerdenhout, Bennebroek en Vogelenzang wonen. Die wonen allemaal in de gemeente Bloemendaal. Snapt de gemeente Bloemendaal niet dat de stalling veel wordt gebruikt door haar ‘eigen‘ burgers?
Noot Fietsersbond:
Richard van Kruiswijk, wethouder van GroenLinks Bloemendaal heeft daar kennelijk geen boodschap aan of geen idee van. In Heemstede is er alom onbegrip voor dit standpuntvan Bloemendaal. Het Heemsteedse VVD-raadslid Michel Radix opperde, volgens het Heemsteeds Nieuwsblad al om de naam van het station om te dopen tot station Heemstede als de gemeente Bloemendaal volhardt in de weigering mee te betalen en zich niet mede- verantwoordelijk voelt.

Categorieën

Geef een reactie