Initiatief verontruste fietsers Kenaupark 2017-09

Inmiddels zal het bij velen bekend zijn dat wij het niet eens zijn met het nieuwe ontwerp voor het Kenaupark en de Kinderhuisvest. Wij vinden dit een onveilig, fietsonvriendelijk ontwerp en hebben beroep bij de rechter aangetekend tegen de plannen van de gemeente. Deze zaak dient op 5 oktober.

Afgelopen weken hebben wij vele verontruste reacties ontvangen van Haarlemse fietsers die gebruik maken van de (fiets)route door het Kenaupark. In het Haarlems Dagblad is aandacht besteed aan de fietsonveiligheid. Ook heeft een groep verontruste Haarlemmers daarom besloten tot actie over te gaan nu de werkzaamheden op het Kenaupark zo goed als gereed zijn. Afgelopen week heeft een aantal Haarlemmers affiches opgehangen en uitgedeeld in het Kenaupark om steun te betuigen aan de beroepszaak die de Fietsersbond afdeling Haarlem heeft aangespannen tegen de gemeente Haarlem. Hieronder ziet u het door deze groep verontruste burgers gemaakte affiche.

Wij ondersteunen deze actie van harte en roepen iedereen die het met de flyer eens is op, een mail te sturen naar [email protected]

Affiche gemaakt door fietsers Kenaupark 2017-09

Categorieën

Geef een antwoord