Herinrichting Kenaupark Haarlem

Kenaupark – bloemlezing klachten

Mailoverzicht klachten over de herinrichting tbv rechtszaak 5-10-2017

HA-Kenaupark-20170716-WA0007
Beeld-auteur: Moussa Aynan

Wij hebben een bloemlezing gemaakt van veel van de klachten die wij per mail ontvingen op het herontwerp van het Kenaupark. Uiteraard zijn de afzenders van de mails niet vermeld in deze bloemlezing in verband met de privacy van de inzenders. Ook op onze Facebookpagina zijn veel reacties binnengekomen. Zie daarvoor onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/FietsersbondRegioHaarlem/

Deze bloemlezing en de Facebookreacties zijn onderdeel van het dossier dat nu bij onze advocaat ligt in verband met de rechtzaak die op 5 oktober a.s. plaatsvindt van de Fietsersbond tegen de gemeente Haarlem.

Benieuwd hoe een behoorlijk aantal Haarlemmers denkt over de nieuwe inrichting?. Download dan de pdf.

pdf ⋅ 589 KB

2017-09-reacties-Kenaupark-bloemlezing-anoniem-pdf

Download

Categorieën

Geef een antwoord