Keizerstraat Haarlem – nieuw trottoir

Op maandag 16 oktober 2017 start Spaarnelanden in opdracht van de gemeente Haarlem met het vervangen van de tegels op het trottoir aan de Keizerstraat in Haarlem.

Dit werk wordt uitgevoerd omdat het trottoir (onterecht) door voertuigen gebruikt wordt waardoor de tegels ongelijk komen te liggen. Om de werkzaamheden soepel te laten verlopen wordt de Barrevoetestraat afgesloten voor verkeer. In de Keizerstraat worden ‘niet parkeren’ borden geplaatst. De werkzaamheden duren 3 á 4 dagen en vinden plaats tussen 7.30 uur en 16.00 uur.

Opmerking Fietsersbond:

De Keizerstraat mag wat ons betreft afgesloten blijven voor het verkeer zolang er geen herinrichting heeft plaatsgevonden. De Keizerstraat en de Barrevoetestraat zijn straten die volstrekt ongeschikt zijn voor de gemengde functie parkeren, fietsen, wandelen en autorijden. Het parkeren dient te verdwijnen en het best is de straat gediend met de inrichting als fietsstraat.

Meer informatie over de Keizerstraat via deze link.

 

22EC6519-FE28-4286-A863-21AA98E66DFA

Categorieën

Geef een reactie