Verkiezingsdebat Radio I met Thijs van den Brink en GroenLinksers Jesse Klaver en Robbert Berkhout

Verkiezingsdebat NPO Radio 1

Filmpje van het verkiezingsdebat met Tijs van den Brink in de Haarlemse Toneelschuur
Filmpje van het verkiezingsdebat met Tijs van den Brink in de Haarlemse Toneelschuur Beeld-auteur: EO

Op 14 maart j.l., vlak voor de verkiezingen, is er door de EO in Haarlem een verkiezingsdebat uitgezonden onder leiding van Tijs van den Brink. De GroenLinks voormannen Robbert Berkhout en Jesse Klaver werden aan de tand gevoeld door Tijs over de thema’s wonen, duurzaamheid en parkeerproblematiek.

Hier kunt u het volledige debat volgen.

U ziet twee filmpjes. Het eerste filmpje is na de pauze opgenomen, het tweede is van voor de pauze. In dat filmpje (op de pagina dus het laatste filmpje) komen Jaap Moerman (toehoorder) en René Rood, woordvoerder van de Fietsersbond aan het woord na circa 0,25 min.

 

Categorieën