Jaarlijkse fietstocht Regio Haarlem 2018-09

Zoals elk jaar, hebben we ook dit jaar in september een mooie fietstocht gehouden voor de actieve leden van de Regio Haarlem. We rijden dan een parcours waarbij we langs een aantal knelpunten gaan waar de werkgroep (in dit geval Haarlem) mee van doen hebben gehad. Soms zijn er mooie oplossingen gekomen voor de knelpunten. Soms moeten er, in onze ogen, nog een paar slagen gemaakt wordend door de gemeente. Een fotocollage van deze tocht willen we u niet onthouden. De tocht werd dit jaar door Hans Booden en René Rood georganiseerd. We deden we onder andere de nieuwe Figeebrug, de gedroomde (verbrede) regionale doorfietsroute langs de snelweg Haarlem-Amsterdam aan, werd er uitgelegd wat de plannen zijn voor het fietspad langs Halfweg (Sugar City), etc. Commentaar op de plannen/uitwerkingen werd gegeven door leden van de werkgroep Haarlem.
De start vindt vaak plaats in Haarlem op de Grote Markt alwaar onder het genot van een kopje koffie gewacht wordt tot iedereen aanwezig is en de tocht kan beginnen. Halverwege de tocht wordt er traditiegetrouw ergens onderweg een broodje genuttigd, zo ook nu bij Kaatje in Halfweg. Ook aan het eind van de tocht wordt de inwendige, dorstige mens, niet vergeten. Een klein afscheidsdrankje zit er altijd wel in.

De foto’s zijn in willekeurige volgorde in het fotoalbum geplaatst.

 

 

Categorieën