Teken petitie Houtmanpad

Fietsers op Houtmanpad moeten kunnen blijven fietsen

Houtmanpad-petitie-2018

Het Houtmanpad blijft de gemoederen bezig houden. Onlangs werden er plotseling bekeuringen uitgedeeld aan fietsers die op het Houtmanpad fietsen. Afspraak met de gemeente is dat fietsen op het Houtmanpad gedoogd wordt. Een aantal mensen is een petitie gestart om de gemeente te ‘dwingen’ de situatie eindelijk definitief te regelen met een voet-fietspad status.

Teken de petitie Houtmanpad:

Wij, gebruikers van het Houtmanpad, fietsen sinds mensenheugenis veilig van Haarlem naar de duinen en terug. Dat moet zo blijven! Niks bekeuren van fietsers op een pad dat sinds de oorlog (vrij zeker ook lang daarvoor) een fiets/wandelpad is. Regel het nou eindelijk eens goed, gemeente Haarlem!

https://petities.nl/petitions/houtmanpad-fietspad-moet-blijven/

Categorieën