Kinderhuisvest-Kenaupark asfaltering 2019-04

Kenaupark-met-afsluiting-april-2018
Kenaupark met afsluiting april 2018. Na de afsluiting is het Kenaupark met name een domein voor fietsers. Beeld-auteur: Jaap Moerman

Het asfalteren van de toplaag bij het Kenaupark wordt uiterlijk in april 2019 uitgevoerd. De geplande asfaltering is uitgesteld vanwege de lage nachttemperaturen en slechte weersomstandigheden.

In 2017 en 2018 is groot onderhoud aan het Kenaupark en de Kinderhuisvest uitgevoerd. De werkzaamheden zouden in het najaar worden afgerond. Alleen de toplaag van het asfalt van het deel vanaf de bocht van de Kinderhuisvest tot aan de Nassaubrug moet nog worden aangebracht.

Het aanbrengen van asfalt bij lage nachttemperatuur, in combinatie met regen en wind, zorgt dat de kwaliteit van het asfalt niet goed genoeg is. Het asfalt moet op deze drukke route optimaal zijn. Daarom is het asfalteren uitgesteld. Zodra de weersomstandigheden het toelaten, worden de asfalteerwerkzaamheden ingepland. De aannemer garandeert dat het werk na de winterperiode wordt uitgevoerd.

Lees meer op de projectpagina van de gemeente Haarlem en op Gemeente Haarlem, asfaltering Kenaupark/Kinderhuisvest

Categorieën