Velsen:Inspraakrapportage herinrichting Van Poptaplantsoen en Kennemerplein IJmuiden

Velsen

Het gemeentebestuur wil dat er minder verkeer door het centrum rijdt. Daarom wordt een zogenaamde ‘kleine centrumring’ aangelegd. Het nieuwe definitieve ontwerp voor het Van Poptaplantsoen en Kennemerplein, dat samen met vertegenwoordiging uit de wijk is gemaakt, is vastgesteld.

Project reconstructie Kennemerplein 02 oktober 2018

Het gemeentebestuur wil dat er minder verkeer door het centrum rijdt. Daarom wordt een zogenaamde ‘kleine centrumring’ aangelegd. Het nieuwe definitieve ontwerp voor het Van Poptaplantsoen en Kennemerplein, dat samen met vertegenwoordiging uit de wijk is gemaakt, is vastgesteld.

Hier vindt u de hele tekst.

De Fietsersbond Velsen van de afdeling Regio Haarlem heeft in september 2018 hiervoor ingesproken.

Inspraak onderdeel Fietsersbond Velsen Regio Haarlem.

Hiervindt u alle onderwerpen waarop is ingesproken.

Velsen Definitief ontwerp Kennemerplein.

Velsen Definitief ontwerp Van Poptaplantsoen.

Categorieën