Corona nieuwsbrief

Beste leden van de Fietsersbond Regio Haarlem

De coördinatiegroep hoopt dat jullie allemaal gezond zijn en gezond zullen blijven! Er zijn ons geen gevallen bekend van mensen uit de gelederen van de Fietsersbond die met het COVID 19-virus besmet zijn geraakt. Misschien, wie zal het zeggen, heeft dat iets te maken met het feit dat we meer dan gemiddeld fietsen en daarmee meer dan gemiddeld weerbaar zijn.

In april 2020 verschijnt de eerste editie van de Haarlemmer Wielen, een extra dik nummer (20 pagina’s), heel goed passend bij deze barre tijden waarin veel mensen de tijd hebben om veel te lezen, al zou dat alleen al zijn door reistijdwinst. Wij willen alle mensen in cruciale beroepen, met name de mensen in de zorg, een extra hart onder de riem steken. Hulde voor hen die met risico voor eigen gezondheid onze zieken verzorgen!

Wij hebben in de Haarlemmer Wielen, gezien de doorlooptijd van dit magazine, in geen van de artikelen aandacht kunnen besteden aan de Coronacrisis en de gevolgen ervan. Daarom deze brief.

Fietsen en wandelen zijn nog steeds toegestaan in Nederland, één van de mooiste fietsgebieden ter wereld. Gelukkig wel, want dat zorgt voor ontspanning, gezondheid en is een mooie vorm van vrijetijdsbesteding. Ons advies is om dat zoveel mogelijk te blijven doen, met inachtneming van de spelregels die de overheid ons heeft opgelegd. Hopelijk heeft deze pandemie tenminste één blijvend effect, namelijk dat de vanzelfsprekendheid waarmee mensen over de hele aardbol reizen, minder wordt.

De coördinatiegroep wenst alle leden van de Fietsersbond Regio Haarlem en hun vrienden, familie en bekenden, een gezond voorjaar en een mooie zomer toe.

Wil je de laatste ontwikkelingen en adviezen bijhouden, surf dan naar https://www.fietsersbond.nl/nieuws/dit-moet-je-weten-als-je-nu-gaat-fietsen/ 

René Rood
Kees Joustra
Gert Klijn
Ad Stavenuiter

Deze nieuwsbrief sturen wij aan de leden van wie wij een e-mailadres hebben. We plaatsen hem ook op de website; daarnaast wordt de brief toegevoegd aan de Haarlemmer Wielen.

pdf ⋅ 72 KB

2020-04 Nieuwsbrief Corona april 2020 def

Download

Categorieën