Werkzaamheden Schalkwijkerbrug (fietsbrug)uitgesteld, brug over de Ringvaart blijft bereikbaar

In de Haarlemmer Wielen staat vermeld dat in week 18 de brug afgesloten wordt wegens werkzaamheden voor een periode van 6-8 weken. Dit klopt echter niet meer.

De provincie heeft aangegeven dat wegens verschillende redenen deze werkzaamheden pas in de zomer zullen gaan plaatsvinden. Een van de redenen  is waarschijnlijk dat de pont tussen Cruquius en Haarlem pas weer in juni gaat varen.

Jullie kunnen dus nog steeds lekker fietsen (beetje oppassen is wel op zijn plaats, want de weg is nog steeds niet gerepareerd en er zitten nogal wat oneffenheden in de weg) over de Zuid-Schalkwijkerweg en zo richting Hoofddorp op een rustige, deels ontvlochten fietspad genieten van de omgeving.

Verwacht wordt nu dat de werkzaamheden eind augustus en september zullen plaatsvinden.

Categorieën