Renovatie van het Houtplein: begin week 6 februari 2022 tot 2023

Het Houtplein wordt volledig gerenoveerd

De werkzaamheden worden in etappes uitgevoerd en beginnen in de week van 6 februari 2022. Ze duren uiteindelijk tot 2023. Er is een bouwapp beschikbaar voor degene die de voortgang van de werkzaamheden wil volgen.

Omdat ook de omliggende straten worden ‘aangepakt’ zullen de wegen regelmatig afgesloten moeten worden.

Verkeersveiligheid en bereikbaarheid zijn voor de aannemer hoogste prioriteit. “Wat in onze herinrichtingsplannen zeker een vereiste was, is een gedegen plan voor de bereikbaarheid van fietsers en de doorgang van bussen. Fietsers kunnen er straks in alle fases altijd langs, alleen de route wijzigt af en toe. Voor het busverkeer de stad in blijft de route exact dezelfde; via het Houtplein. De stad uit gaat via de Kamperlaan, met tijdelijke haltes bij de Stadsschouwburg en ter hoogte van de voormalige Mariastichting.”

Wilt u het hele bericht lezen dan is hier een link naar het volledige bericht van de Gemeente Haarlem.

Categorieën