Update werkzaamheden Houtplein Haarlem

voortgang-2022-05-13-Gemeente-Haarlem
voortgang 2022-05-13 Gemeente Haarlem

De werkzaamheden rondom het Houtplein zijn in volle gang. Wil je meer weten? Kijk dan eens op onderstaande site van de gemeente Haarlem. Er staat uitgebreid beschreven wat er allemaal al gedaan is en hoe het verder gaat, met tijdsplanning en al. Viade volgende link vind je de volledige tekst van de nieuwsbrief: Stand van zaken Houtplein herinrichting

Uit de nieuwsbrief van de gemeente Haarlem
Dura Vermeer is druk bezig met de herinrichting van het Houtplein en de omliggende straten. In deze nieuwsbrief leest u wat de stand van zaken is van de uitvoering op het Lorentzplein. Daarnaast geven we een doorkijk in de planning voor de aankomende tijd. We geven een toelichting op de invulling van het groen en ook op het duurzamer inzetten van materieel tijdens de werkzaamheden.

Stand van zaken Lorentzplein

  1. Parkeren tijdens de werkzaamheden
  2. Nieuwe planning van de werkzaamheden
  3. Wijzigingen in buslijnen per 15 mei 2022
  4. Invulling van groen bij de herinrichting van het Houtplein
  5. Duurzaamheid tijdens de werkzaamheden op het Houtplein.
  6. Persoonlijk contact over de werkzaamheden

 

Categorieën